Késkészlet - a Berlinger Haus legújabb, lenyűgöző készlete, minden igényét kielégíti.
A kések rendkívül gondos kialakítása a stílus mellett mindenekelőtt az ergonómiára és a teljesítményre összpontosít. Így a sorozat késeinek megvásárlásával élvezheti a professzionális vágást :
A kések egyik legfontosabb jellemzője a tartósság . Rozsdamentes acélból készültek, ezért akármilyen gyakran használja is őket, akármilyen szigorú teszteket is ígérnek, azt ígérik, hogy még a professzionális konyhákban is fehér lesz.
Javítani fogják a konyhája dizájnját .
A készlet kések széles választékát tartalmazza a szükséges és legkülönlegesebb vágásokhoz. Konkrét:
1 Szakácskés 20 cm., Univerzális, a precíz vágáshoz
1 20 cm-es kenyérvágó kés kenyér, paradicsom és gyümölcs szeleteléséhez anélkül, hogy károsítaná a finom belsejét
1 szeletelő kés 20 cm.
1 db 12,5 cm-es univerzális kés, szinte bármilyen vágáshoz alkalmas
1 db 9 cm-es hámozókés, tökéletes a gyümölcsökhöz és zöldségekhez
1 Rozsdamentes acél talp a kések biztonságos és szervezett tárolásához, szürke színben
Tippek a megfelelő karbantartásukhoz:
Ha szeretné meghosszabbítani élettartamukat, és évekig éles vágást kíván biztosítani, vegye figyelembe a következőket:
Minden használat után először mossa le a késeket hideg szappanos vízzel.
Kerülje a drótot, a forró vizet és a kemény tisztítószereket.
Közvetlenül szárítsa meg őket a gyors oxidáció elkerülése érdekében.
Jobb, ha már a kezdetektől felszerel egy teljes készletet, hogy teljesen felkészült legyen.
Szerelje fel őket élezővel, és rendszeres időközönként élesítse meg őket, hogy soha ne veszítse el a vágási teljesítményt.
Soha ne élesítsen fogazott késeket rágógumikon.
Tárolja az ideálokat egy dedikált karbantartási bázisban, hogy csökkentse az incidenseket, és könnyen megtalálja azokat.
Végül mindig ne feledje, hogy a kés a konyhája A és Z betűje. Új lendületet adhat a mindennapi főzéshez, javíthatja az ételkészítést, és önbizalommal ébresztheti fel. Csak azért, mert fiatalon használja őket, nem feltétlenül jelenti azt, hogy helyesen kezeli őket. Kitartással, türelemmel és tudással készségei napról napra javulni fognak