Nem volt már elege a bosszantó kapargatásából?,…hogy a felhasználáskor nagy nehezen
végre megindítsa a letapadt frissentartó fóliát?…majd a fólia gyűrődéses
összeugrásából?, amit ezért nem tudott igénye szerint használni?,
…és inkább a drágább, de jobban kézreálló alufóliával dolgozott.
Most ezzel az új termékkel nap mint nap elszenvedett problémák megszüntetését
biztosítjuk, örömet és kényelmes praktikusságot hozva a mindennapok háztartási
csomagolási, edénylefedési gyakorlatába.
Ismerje meg a Mazzini Perforált Frissentartó fóliát, a háziasszonyok álmát!!!
Termékelőnyök és jellemzők:
- A Mazzini Premium Perforált Frissentartó fólia 100 lapos kiszerelésben készült
Azaz 45 méter hosszú tekercs, és 45cm-enként perforált kivitelű
Így lesz belőle 100x alkalmazható csomagolás, vagyis 100ív
- Átlátszó, környezetbarát és az egészségre ártalmatlan alapanyagú PE háztartási fólia
- Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, saláták) tökéletes zárást biztosító csomagolására, hűtőben, vagy azon kívüli tárolására
- Fagyasztóban is használható
- A termék rendkívül könnyen kezelhető
- Gyors, egyszerű, gyerekek is könnyedén használhatják és a férjeken sem fog ki
- Segítségével megőrizheti az ételek frissességét és aromáit
- A légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más szagot, és nem lesznek ’hűtőszagúak’. Lehetővé teszi a legkülönfélébb alakú edények, tálalóeszközök lefedését, tökéletes zárását
- Költséghatékony becsomagolást biztosít
- Teljesen íz- és szagsemleges, zsírálló
- Kimagasló nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik
- A kristálytiszta fóliaszerkezete tanúskodik az ökológiailag tiszta gyártási technológiáról, és ez egyben garancia az élelmiszerekkel történő érintkezés biztonságára is
- Természetesen megfelel az EU Élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is
- A termék további gyakorlati előnye, hogy a fóliát tartalmazó doboz praktikus, karcsúsított kivitelben készült. Így kisebb helyen elfér a fiókban, és ha kell, bármikor kéznél van