3 edény a hozzávalók külön tárolására: salátástál, feltét- és öntettartó - ennek köszönhetően a saláták frissen, anélkül, hogy megáznának, elkészíthetők és keverhetők
Rekeszekkel ellátott betét: három rekesz (400 ml) az átláthatóbb és étvágygerjesztőbb tálaláshoz, például hozzávalókhoz, olajbogyóhoz, krutonokhoz, magvakhoz, diófélékhez
Újramelegítéshez: az ételtároló mikrohullámú sütőben használható, így egytál ételeket is felmelegíthet benne
A zárókapcsok megkönnyítik a salátadoboz kinyitását és zárását
Az evőeszköztartó az ételdoboz fedelének alján található
A tál frissen és ropogósan tartja a harapnivalókat szabadtéri tevékenységek, piknikek, kirándulások alatt, iskolában, egyetemen és munkahelyen.
Élelmiszer biztonságos: az anyag nem hagy maga után ízeket
Az újrafelhasználható; a tartós anyagoknak köszönhetően évekig használható